GRAD BIJELjINA: ORGANIZOVAN JAVNI TRENING NA TRGU :: Semberija INFO ::

 

GRAD BIJELjINA: ORGANIZOVAN JAVNI TRENING NA TRGU


Pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina, danas je na trgu u centru Bijeljina organizovan javni trening sa fitnes instruktorkom Dankom Matusijević, a građani su, od najmlađih, pa do onih u zrelijim godinama, akivno trenirali i igrali u ritmu zumbe, salse i fitnesa. 



- Proteklih pet- šest godina pokretač sam javnih treninga kako bih ljude pokrenula na fizičku aktivnost. Zbog toga je i Grad odlučio da me podrži, jer sam neko ko je motivator  i pokretač na fizičku kulturu”, rekla je Matusijevićeva i naglasila da, “koliko smo fizički kulturni, toliko smo i mentalno, što je veoma bitno za kompletno zdravlje”. 



- Jako je bitno da se sklonimo sa ulice i okrenemo sportu, a mislim da je sada pravi momenat da se ovako nešto prezentuje. Okrenite se bilo kojoj vrsti sporta, a veoma je bitno da djeca budu fizički aktivna, kako bi manje vremena provodili na internetu. Apelujem na roditelje, jer oni trebaju biti ti koji će biti uporni i animirati djecu na sport, da ne odustaju i sigurno je da će djeci vremenom sport postati stil života“, poručila je Matusijevićeva.



Zahvaljujući prijateljima i sponzorima, podijeljeno je i preko 40 vrijednih nagrada za učesnike, a građani su se nešto duže od sat vremena, osim sa Dankom Matusijević,  družili i sa Milicom Bijelicom (Klub „Megadance“), te Brankom Kostadinović (Klub „Elritmo Loco“ – Salsa).


Semberija info