NAJBOLjI STUDENT U TIMU GRADSKE UPRAVE :: Semberija INFO ::

 

NAJBOLjI STUDENT U TIMU GRADSKE UPRAVE


Kristina Koprivica, kao najbolji student generacije Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini sa prosjekom 9,8, danas je počela da odrađuje pripravnički staž u Gradskoj upravi – u Kabinetu gradonačelnika. 

Rješenje o obavljanju pripravničkog staža u Gradskoj upravi Kristini Koprivici danas je uručio gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, te joj poželio mnogo uspjeha u budućem radu sa timom Gradske uprave. Kristina je vukovac u Osnovnoj školi, najbolji učenik generacije u Ekonomskoj, a tokom školovanja imala je stipendiju Gradske uprave.

Koprivica se zahvalila gradonačelniku Mićiću I Gradskoj upravi na ukazanom povjerenju i šansi da odrađuje pripravnički staž. “Moji dalji planovi ne završavaju se sa osnovnim studijama, već sam upisala i master studije. Nastojaću da svojim znanjem i vještinama, od kojih ću neke steći i ovdje, da doprinesem razvoju Grada Bijeljine, izjavila je Koprivica za portal “Semberija info”.

Gradonačelnik Mićić izjavio je da će Grad Bijeljina, kao i do sada, nastojati da  zadrži mlade, stručne i obrazovane kadrove. “Kao što je primjetio i ambasador SAD u BiH prilikom jučerašnje posjete, od Bijeljine smo napravili grad sa povoljnom poslovnom klimom, a jedan od ciljeva kojim smo se pri tome vodili je ostanak mladih ljudi na ovim prostorima. Zbog toga sposobnim mladim ljudima  dajemo šansu”, naglasio je gradonačelnik Mićić.

Semberija INFO/Z. Kusmuk
​Foto: B. Milošević