Pokret za Bijeljinu obilježio krsnu slavu :: Semberija INFO ::

 

Pokret za Bijeljinu obilježio krsnu slavu


Uz prisustvo velikog broja zvanica u svečanom salonu "Exkluziv", Pokret za Bijeljinu obilježio je danas krsnu slavu stranke, Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca. Kum krsne slave Pokreta za Bijeljinu bio je Miroslav Milovanović.



Milenko Mitrović, predsjednik ove političke partije kazao je je da je ovo peta godina od kako je osnovan Pokret za Bijeljinu i kako proslavljaju krsnu slavu Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca i istakao da su mladi, privrednici koji su članovi stranke, te penzioneri i dijaspora, gdje kako on kaže imaju veliko uporište pokretačka snaga stranke Pokreta za Bijeljinu.





-Nadamo se do smo do sada opravdali svoje postojanje. Uspjeli smo da kroz lokalnu Skupštinu i učešće u lokalnoj vlasti pokrenemo mnoge bitne inicijative i da radimo na unapređenju života građana Bijeljine. To je ono što će biti naš osnovni cilj i naša zvijezda vodilja i u narednom periodu. Danas smo pokazali da smo respektabilna politička snaga i to pokazuju naši članovi koji su se odazvali na proslavu naše krsne slave. Pokret za Bijeljinu stranka je lokalnog karaktera, ali kada je osjetila da je Republici Srpskoj, ali i snagama u Republici Srpskoj koje rade u interesu njenog očuvanja i njenog teritorijalnog integriteta potrebna pomoć pridružio se i dao podršku tako što je učestvovao na izborima i nadamo se,  da smo sa svojim skromnim doprinosima pomogli u  stvaranju boljih uslova za život u RS. Tako će biti i u narednom periodu. Posle slave krenućemo sa reorganizacijom stranačke infrastrukture, da pripremimo svoju infrastrukturu za naredne lokalne izbore na kojima ćemo učestvovati i sigurni smo da ćemo u narednom periodu ostvariti mnogo bolje rezultate. Ono što je najvažnije kroz naš rad zalagaćemo se da uradimo mnogo više i mnogo bolje za sve građane Bijeljine i RS“, naglasio je Mitrović i dodao da su danas, povodom krsne slave dobili čestitke od mnogobrojnih institucija i zvanička, ali ovom prilikom izdvojio je čestitke od predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, Nenada Stevandića i predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika.





(Semberija info)