SVEČANO OTVARANjE ČESME U GRADSKOM PARKU :: Semberija INFO ::

 

SVEČANO OTVARANjE ČESME U GRADSKOM PARKU


Rotari klub Bijeljina poziva na svečano otvaranje česme u gradskom parku u Bijeljini u utorak 24. septembra.

Ceremonija otvaranja česme počinje u 17.00 časova, a otvoriće je g. Zoran Perić, predsjednik RK Bijeljina za 2019/2020,  gradonačelnik Bijeljine g. Mićo Mićić i gđa Melita Beker (Melitta Becker), Guvernerka Distrikta 1910 iz Austrije, kom pripadaju rotari klubovi iz Bosne i Hercegovine. 

Vrijednost projekta izgradnje Rotari česme je oko 40.000 KM, a u ovom projektu, od izuzetnog značaja za grad, učestvovali su brojni Rotari klubovi iz Bosne i Hercegovine i regiona, Rotari distrikt 1910 iz Austrije, brojna privredna društva iz Bijeljine i Gradska uprava Bijeljine. 

Treba napomenuti da Rotari česma u gradskom parku ima pristup za djecu, odrasle, osobe sa posebnim potrebama, ali i kućne ljubimce. Česma takođe ima integrisan sistem Akva pauer (Aqua power), koji vodu čini još čistijom i zdravijom. 

- Radujemo se susretu, kako bismo zajedno obilježili ovaj dan i otvaranje Rotari česme koja će svim građanima Bijeljine poboljšati kvalitet života i učiniti ljepšim boravak u našem parku - stoji u pozivu Rotari kluba Bijeljina.