BOGAT PROGRAM DJEČIJE NEDJELjE U BIJELjINI: Svi treba da znaju šta drugarstvo znači :: Semberija INFO ::

 

BOGAT PROGRAM DJEČIJE NEDJELjE U BIJELjINI: Svi treba da znaju šta drugarstvo znači


Obilježavanje ovogodišnje manifestacije ,,Dječija nedjelja“, koja traje od sedmog do 13. oktobra, a pod sloganom ,,Moja sedmica, moja godina!“, počelo je u svim bijeljinskim vrtićima u dobrom raspoloženju i s puno veselog druženja.

Bijeljinski vrtići su i ove godine organizovali razne aktivnosti u okviru ,,Dječije nedjelje“, tradicionalne manifestacije koja se širom svijeta obilježava prve sedmice oktobra i koja za cilj ima poboljšanje ukupne društvene brige o djeci.



Među ustanovama koje obilježavaju nedjelju kojoj se sva djeca posebno raduju i ove godine se bogatim programom predstavljaju Dječiji vrtić ,,Čika Jova Zmaj“ i Predškolska ustanova ,,Dječiji vrtić Dragan i Zoran“. U ovim vrtićima pripremili su niz aktivnosti koje su ispunjene kreativnošću i bogatom dječijom maštom.

Direktor Dječijeg vrtića ,,Čika Jova Zmaj“ Slaviša Vujanović kaže da nedjelji djeteta posvećuju posebnu pažnju.
U vrtiću ,,Dragan i Zoran“ kažu da je kod njih ,,Dječija nedjelja“ pravi praznik. Vrijeme je to kada za roditelje, bake, deke i ostale građane Bijeljine priređuju brojna zadovoljstva. 

- Cijela nedjelja je izuzetno bogata prigodnim sadržajima. Za djecu smo pripremili brojne sadržaje, a sve u zavisnosti od njihovog uzrasta''., rekao je direktor vrtića ,,Dragan i Zoran“ Goran Gašić, najavljujući da će u četvrtak biti ,,Dan malih slikara“.

Semberija info/M. Rešidović