Kaliopi na bosanskohercegovačkoj turneji :: Semberija INFO ::

 

Kaliopi na bosanskohercegovačkoj turneji


Njen glas plijeni već decenijama, a hitovi koje izvodi oduševljavaju publiku širom regije. Još od legendarne pjesme „Rođeni“, sve do danas,  makedonska pop pjevačica Kaliopi je u samom vrhu muzičke scene Balkana.
 
Svojim interpretacijama dopire do najskrivenijih emocija, a na svakom svom nastupu pruža maksimum, ulažući ogromnu energiju i ljubav prema publici.
 
Kaliopi u Bosni i Hercegovini nije nastupala posljednjih godina i sa oduševljenjem je prihvatila poziv da se ponovo pokloni pred bosanskohercegovačkom publikom na koncertima, koji će, u prvom dijelu turneje, obuhvatiti nastupe u Bijeljini (20.10), Gračanici (21.10.), Sarajevu (23.10.) i Zenici (24.10.).
 
„Uvijek kada dolazim u Bosnu moje srce ubrzano kuca, jer ljubav je to! Doživljaj na koncertima koji mi pruža publika u Bosni i Hercegovini se ne može opisati riječima. Mi uvijek zajedno pjevamo, plačemo, smijemo se i jednostavno tokom dva sata putujemo putem muzike. Jedva čekam kraj oktobra da Zenicu, Gračanicu, Bijeljinu i Sarajevo zagrlim pjesmom!“ – izjavila je Kaliopi najavljujući nastupe u bosanskohercegovačkim gradovima.
 
Uz legendarnog „Batu“, „Crno i belo“, „Vučicu“ , "Kofer ljubavi", "Melem" i sve bezvremenske hitove legendarne Kaliopi, publika će uživati i u čistoj emociji, koju ova pjevačica šalje sa scene svojoj brojnoj publici.
 
Ulaznice za koncert u Centru za kulturu „Semberija“ u Bijeljini su u prodaji, na blagajni Centra za kulturu.
 
Kako kažu stihovi jedne od Kaliopinih pjesama, „Hajde da pjevamo“ u Bijeljini, Gračanici, Sarajevu i Zenici. Vidimo se!