AKCIJA POLICIJE: U BIJELjINI ZAPLIJENjENA MARIHUANA


Foto: Ilustracija
Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina kontinuirano povode aktivnosti na otkrivanju i sprečavanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, te su tako izvršili kontrolu lica A.P. i S.K. iz Bijeljine. Prilikom kontrole lica kod njih  su pronađeni paketići sa sadržajem zelene biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuna, ukupne mase oko šest grama.
 
Policijski službenici  privrememo oduzelu pronađeni biljnu materiju. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. Nakon dokumetovanja predmeta protiv lica A.P.i S.K. slijedi izvještaj tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog djela ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga'''', potvrđuju iz policije i naglašavaju da i u narednom periodu nastavljaju aktivan rad na sprečavanju krivičnih djela protiv zloupotreba droga, kao i na sprečavanju ulične prodaje opijata.
 
Za devet mjeseci ove godine nadležnim tužilaštvima zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga podneseno je 29 izvještaja protiv 42 lica, čime je otkriveno  55 krivičnih djela'', preziziraju iz bijeljinske policije.