RENOVIRANA SPORTSKA SALA U SREDNjOŠKOLSKOM CENTRU U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

RENOVIRANA SPORTSKA SALA U SREDNjOŠKOLSKOM CENTRU U BIJELjINI


Popravkom krovne konstrukcije i postavljanjem novog parketa u sportskoj sali Srednjoškolskog centra mi smo ponovo omogućili mladima da na najbolji mogući način koriste ovu dvoranu, izjavio je gradonačelnik Mićo Mićić, predajući mladima na upotrebu renoviranu sportsku salu u krugu bijeljinske Gimnazije, Ekonomske i Tehničke škole.

„Uložili smo oko 400.000 KM u renoviranje sportske hale. Urađena je popravka krova koji je prokišljavao, kao i kompletna rekonstrukcija parketa. Osim učenika srednjih škola, ovu salu koriste i sportski klubovi za treninge i odigravanje utakmica. Očekujemo da ćemo dobiti i sredstva za takozvano „utopljavanje“ sportske sale i da ćemo zamijeniti prozore. Na taj način bi se uštedjelo i na potrošnji energenata. Želimo i na ovakav način da  obezbijedimo što bolje uslove mladima za bavljenje sportom. Naš krajnji cilj je izgradnja sportske dvorane u gradu. Vjerujem da ćemo i tu investiciju realizovati za nekoliko godina“, izjavio je gradonačelnik Mićić.
Mladen Petrović, direktor Direkcije za izgradnju grada Bijeljina izjavio je da se  turnirom za mlađe pionire i zvanično otvara renovirana dvorana.


„Vjerujem da će sportisti imati izuzetno dobre uslove za treninge i takmičenja nakon postavljanja novog parketa. Parket nikada ranije nije mijenjan, već su samo vršene površinske popravke do sada. Trenutno pet klubova koristi dvoranu za treninge, kao i učenici srednjih škola“, istakao je Petrović.

portal Semberija info