GP Tehnika inžinjering - Prepoznatljivi po kvalitetu :: Semberija INFO ::

 

GP Tehnika inžinjering - Prepoznatljivi po kvalitetu


Već 21 godinu, “GP Tehnika inžinjering” bavi se uspješno izgradnjom i prodajom stambenih, industrijskih i poslovnih objekata po principu "ključ u ruke". Preduzeće posluje po najvišim standardima savremenog građevinarstva, a kupcima garantuju kvalitet i potpunu pravnu sigurnost. Vlasnik preduzeća, građevinski inžinjer sa dugogodišnjim radnim iskustvom, Mitar Gajić, od osnivanja preduzeća, 6. juna 1997. godine, posvećen je profesionalnom odnosu prema poslu, primjeni najkvalitetnijih materijala i praćenju svjetskih trendova u oblasti građevine.



​-Pored nastojanja da kupcima pružimo kvalitet u izgradnji objekata, istovremeno se pridržavamo zakonskih propisa i tehničkih standarda. Marljivim radom svih zaposlenih, razvili smo svoje kapacitete, tako da smo tehnički, kadrovski i organizaciono sposobni za izvođenje svih radova u građevinarstvu, od grubih do završnih. Pratimo svjetske trendove u građevinarstvu, kontinuirano usavršavamo sopstvene kadrove i osavremenjujemo tehničke kapacitete, kaže Gajić i naglašava da je moto firme da se klijentima pruži najbolja usluga po korektnoj cijeni i uz častan odnos. Direktorica ovog porodičnog preduzeća, Dragana Gajić, kaže da je preduzeće prepoznatljivo po kvalitetu i poštovanju ugovorenih obaveza, posvećenosti inžinjera i ostalih zaposlenih radnika.
- Takođe, sve zakonom predviđene obaveze, uredno izmirujemo, a tokom izgradnje stambeno-poslovnog objekta angažujemo i kooperante, koji rade podizvođačke poslove, kao što su poslovi zidara, fasadera, molera, instalatera grijanja, a tu su i električari, stolari i druga građevinska operative, pojašnjava Gajićeva i dodaje da nastoje da sve traženo ispoštuju.
-U izgradnju objekata ulazimo planski, a da to činimo valjano, govori činjenica da se traže stanovi koje su gradili zaposleni u “GP Tehnika inžinjering”, što nas posebno raduje, kaže Gajićeva. Kvalitet gradnje i uknjiženi stanovi, imperativ je u ovom preduzeću, a to je i prepoznato na tržištu. Stanovi “Tehnike inžinjering” prilagođeni su zahtjevima kupaca, tako da se kvadratura kreće od 30 do 92 metra kvadratnih, a cijene su u rasponu od 1. 400 do 1. 700 KM.
-Do sada smo izgradili 717 stanova i 34 poslovna prostora, a trenutno gradimo 96 stanova i pet poslovnih prostora u ulicama, Karađorđeva, Sergeja Jesenjina, Prebilovačkoj i Trgu đenerala Draže. Za narednu građevinsku sezonu planiramo izgradnju stambeno-poslovnih objekata u ulicama: 2. april (pored Elektrona) i Žrtava Jadovnog (ulaz iz Račanske-Bordašev sokak), kaže Gajićeva i dodaje da trenutno u ponudi imaju uknjižene i useljive stanove u Prebilovačkoj ulici, a kvadratura je od 50 do 60 metara kvadratnih. Svi stanovi imaju po dvije spavaće sobe. Svima koji su zainteresovani za kupovinu stana ili poslovnog prostora, na raspolaganju su brojevi telefona: 065-812-273; 065-979-084 i 065-664-663 ili lično u prostorijama preduzeća u naselju Hase bb, a na raspolaganju je i sajt preduzeća: www.tehnikainz.com.  
 
Useljivi stanovi
 
Prebilovačka ulica, stanovi su uknjiženi, a kvadratura je od 50 do 60 metara kvadratnih. Svi stanovi imaju po dvije spavaće sobe.
 
Plan gradnje
 
Ulice: 2. april (pored Elektrona) i Žrtava Jadovnog (ulaz iz Račanske-Bordašev sokak), a gradiće se oko 50 stanova. Kontakt telefoni: 065-812-273; 065-979-084 i 065-664-663.