OTVORENA KANCELARIJA OMLADINSKOG SAVJETA REPUBLIKE SRPSKE: Večeras Druga konvencija djece i mladih Bijeljine :: Semberija INFO ::

 

OTVORENA KANCELARIJA OMLADINSKOG SAVJETA REPUBLIKE SRPSKE: Večeras Druga konvencija djece i mladih Bijeljine


U bijeljinskom Centur za kulturu danas je otvorena kancelarija Omladinskog savjeta Republike Srpske.
Kancelarija je otvorena uz podršku Gradske uprave Bjeljina koja je obezbijedila prostorije za rad Omladinskog savjeta i pružiće svu neophodnu logistiku u narednom periodu, te uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srpske. 

Ljubica Mlađenović iz Odsjeka za društvene djelatnosti Gradske uprave istakla je da će Grad Bijeljina pomoći Omladinskom savjetu logistički i da će Omladinski savjet moći da aplicira sa projektima ka Gradskoj upravi.

Predstavnici Omladinskog savjeta zahvalili su se Gradskoj upravi na prostorijama za rad, uz želju da će ova organizacija u narednom periodu poboljšati status mladih na kulturnom, sportskom i drugim poljima. Prvi projekat Omladinskog savjeta je večerašnja Konvencija mladih u Bijeljini. 

VEČERAS II KONVENCIJA MLADIH GRADA BIJELjINE

U Centru za kulturu večeras u 18 časova održaće se Druga konvencija  mladih Bijeljine. Kako je najavljeno, na manifestaciji će učestvovati plesna grupa „Inframous Crew“, Anrea Vasiljević (klavir), pjesnikinja Milica Mrkonjić, glumac Vladan Čalija, predstavnici Košarkaškog kluba „Feniks basket“, Škole sporta „Uni sport“, Škole mentalne  aritmetike „Malac genijalac“ i mnogi drugi. Ulaz je besplatan.

Semberija INFO - Z. Kusmuk
​Foto - B. Milošević