Mićić i Marković: Gradski trg ove zime - koncerti u dvije novogodišnje noći, dječija Nova godina, klizalište... :: Semberija INFO ::

 

Mićić i Marković: Gradski trg ove zime - koncerti u dvije novogodišnje noći, dječija Nova godina, klizalište...


 Grad Bijeljina će ove zime za građane Semberije i njihove goste organizovati dočeke međunarodne i pravoslavne Nove godine na gradskom Trgu, a glavni događaji će biti koncerti Marinka Rokvića i Leksington benda u novogodišnjim noćima, najavili su nakon današnje sjednice Skupštine Grada gradonačelnik Mićo Mićić i predsjednik Skupštine Slaviša Marković. 

- Posle nekoliko godina pauze, naš Trg će ponovo biti u pravoj novogodišnjoj atmosferi. Pored dočeka dvije nove godine, za najmlađe sugrađane ćemo 30. decembra organizovati dječiji doček, uz predstavu i podjelu paketića, a od polovine januara biće postavljeno i klizalište – ističe gradonačelnik Mićić.

Predsjednik Marković je pojasnio da je iz gradskog budžeta za organizaciju novogodišnjih događaja izdvojeno 70.000 konvertibilnih maraka i da se Gradska uprava potrudila da novogodišnji praznici na Trgu budu atraktivni za što više građana svih generacija.

Grad Bijeljina