DJEČIJI VRTIĆ ČIKA JOVA ZMAJ: RADOST DONOSE NOVOGODIŠNjI DANI :: Semberija INFO ::

 

DJEČIJI VRTIĆ ČIKA JOVA ZMAJ: RADOST DONOSE NOVOGODIŠNjI DANI


Dječiji vrtić ,,Čika Jova Zmaj“ proslavlja novogodišnje i  božićne praznike uz pozorišnu predstavu ,,Crvenkapa i lijeni vuk“, koju su pripremili vaspitači ove predškolske vaspitno-obrazovne ustanove- Pozorišna trupa ,,Zmajevo gnijezdo“.
 
-Pored pozorišne predstave ,,Crvenkapa i lijeni vuk“, ovih pretprazničnih dana u našem vrtiću ćemo imati još i novogodišnju radionicu, te novogodišnju priredbu, navodi direktor Dječijeg vrtića ,,Čika Jova Zmaj“ Slaviša Vujanović.
 
Kako precizira, novogodišnja dešavanja će biti organizovana po sljedećem rasporedu:
 
 -U objektu ,,Mali princ“, koji se nalazi u Ulici Svetog Save broj 9, sa početkom u 17 časova, održana je novogodišnja radionica za djecu i roditelje.
 
-U utorak, 24. decembra, u objektu  ,,Plavi čuperak“ na Ledincima, sa početkom u 10 časova, biće održana pozorišna predstava ,,Crvenkapa i lijeni vuk“.
Nakon toga, Djeda Mraz će podijeliti paketiće mališanima.
Istoga dana, u 17 časova, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prisustvovaće priredbi i podijeliti  paketiće djeci koja pohađaju vrtić ,,Čika Jova Zmaj“ u Janji- Novo Naselje. Priredba će biti održana u prostorijama osnovne škole.
 
-U srijedu, 25. decembra, u 10 časova, u objektu ,,Mali princ“, u Ulici Svetog Save broj 9. Biće izvedena predstava ,,Crvenkapa i lijeni vuk“.
Nakon predstave Djeda Mraz će mališanima podijeliti paketiće.
 
Predstavu ,,Crvenkapa i lijeni vuk“ vaspitači vrtića će odigrati i u četvrtak, 26. decembra, u jutarnjem i popodnevnom terminu, čime će ova predškolska vaspitno-obrazovna ustanova i završiti novogodišnje svečanosti.