SOCIJALISTI ORGANIZOVALI PRIREDBU I PODJELU NOVOGODIŠNjIH PAKETIĆA :: Semberija INFO ::

 

SOCIJALISTI ORGANIZOVALI PRIREDBU I PODJELU NOVOGODIŠNjIH PAKETIĆA


U punoj sali Centra za kulturu bilo je mnogo smijeha, pjesme, dječije graje i radosti. Mališani sa područja grada Bijeljine, ali i njihove mame i tate, uživali su u novogodišnjoj predstavi koju su izveli glumci Pozorištanca ,,Maslačak“, a potom je uslijedilo druženje sa Djeda Mrazom. Za neke mališane ovo je bio prvi susret sa Djeda Mrazom, a sreća na njihovim licima pokazala je koliko uživaju u novogodišnjoj čaroliji.

Priredbu i podjelu paketića najmlađim sugrađanima organizovao je Gradski odbor Socijelaističke partije Bijeljina u subotu, 28. decembra, sa početkom u 12 časova, a ovoj svečanosti prisustvovali su predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina Nedeljko Jović i potpredsjednik Socijalističke partije Republike Srpske Dalibor Stević.

-Gradski odbor Socijalističke partije Bijeljina tradicionalno pred božićne i novogodišnje praznike organizuje podjelu paketića djeci, a ove godine svečanost smo upriličili u Centru za kulturu gdje će biti podijeljeno više od 500 paketića mališanima. Inače, danas smo paketiće podijelili mališanima na Odjeljenju pedijatrije u bijeljinskoj bolnici, a u narednih dan-dva novogodišnjim paketićima  razveselićemo i mališane nekih mjesnih zajednica na području našeg grada, rekao je Nedeljko Jović precizirajući da će ukupno podijeliti više od 700 paketića.

Prema njegovim riječima, cilj organizovanja ove manifestacije nije samo podjela paketića već i lijepo druženje, te podsticanje najmlađih da razvijaju osjećaj da je lijepo darivati i biti darivan, a sve to doprinosi da sutra postanu bolji i sretniji ljudi.

Uspješnim organizovanjem svečane podjele novogodišnjih paketića zadovoljan je i Dalibor Stević.

-Ovi pretpraznični dani su lijepi dani, a mi svake godine nastojimo da naše najmlađe sugrađane obradujemo poklonima. Danas je prepuna sala Centra za kulturu, zadovoljna su djeca, zadovoljni su njihovi roditelji, a naša partija će i ubuduće nastaviti sa ovakvim aktivnostima, kaže Stević.