BIJELjINA: Novi režim saobraćaja na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića, Beogradske i Živojina Mišića :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: Novi režim saobraćaja na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića, Beogradske i Živojina Mišića


Izgradnja i rekonstrukcija putne infrastrukture u urbanom području Grada Bijeljina uticala je na promjene u saobraćajnim tokovima, pa je gradsko Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine, između ostalog, vršilo analizu protoka vozila na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića, Živojina Mišića i Beogradske radi utvrđivanja protoka i raspodjele broja vozila po smjerovima kroz ovu raskrsnicu.

Nakon obrade rezultata utvrđen je veći protok vozila u smjeru Ulice Dimitrija Tucovića u odnosu na smjer ulica Beogradska-Živojina Mišića.

Na osnovu dobijenih rezultata, a u cilju povećanja bezbjednosti saobraćaja, od 30. Decembra 2019. godine na snazi je trajna izmjena režima saobraćaja na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića, Živojina Mišića i Beogradske, tako što će od sada vozila koja saobraćaju Ulicom Dimitrija Tucovića imati prvenstvo prolaza u odnosu na vozila koja saobraćaju ulicama Živojina Mišića i Beogradskom.

Grad Bijeljina