SRPSKA DEMOKRATSKA STRANKA U BIJELjINI JAČA ZA JOŠ JEDNOG ODBORNIKA :: Semberija INFO ::

 

SRPSKA DEMOKRATSKA STRANKA U BIJELjINI JAČA ZA JOŠ JEDNOG ODBORNIKA


Odbornički klub Srpske demokratske stranke u Bijeljini bogatiji je za još jednog odbornika, dr Ljubišu Petrovića, koji je u skupštinskim klupama izvjesno vrijeme djelovao kao nezavisni odbornik. Zadovoljstvo što je ponovo pod okriljem SDS izrazio je predsjednik Gradskog odbora SDS Mićo Mićić.

- Ovo jedan od lijepih dana, jer sa nama je ponovo, mogu sa zadovoljstvom reći, dijete Srpske demokratske stranke, dr Ljubiša Petrović iz Crnjelova. Riječ je o vrijednom i dobrom čovjeku i dobrom ljekaru. Ponosni smo što je sa nama, što će sa nama učestvovati u nastojanjima da i dalje odgovorno radimo na realizaciji svih kvalitetnih projekata kojki su u interesu naših građana, naše Bijeljine i Semberije“, rekao je Mićić.



Stari-novi član SDS dr Ljubiša Petrović naglasio je da SDS vodi društveno-odgovornu politiku.

- Upravo to me je motivisalo da sve dobro do sada urađeno u našem gradu i Semberiji, očuvamo, da realizujemo kapitalne i kvalitetne projekte koji će doprinijeti daljem razvoju našeg grada“, rekao je dr Petrović i naglasio da će i dalje davati svoj maksimum i kao član stranke, kao odbornik, kao ljekar, ali komšija i prijatelj.

Na konferenciji je bilo pitanja i o akutuelnim političkim dešavanjima, potencijalnim koalicijama, javnim ili tajnim susretima lidera partija. Potpredsjednik SDS i predsjednik GO SDS Bijeljina Mićo Mićić rekao da se ne želi baviti spekulacijama, ni šta bi bilo kad bi bilo.

- Interes naših građana i razvoja našeg grada su nam prioritet. SDS vodi odgovornu politiku u našem gradu, a tako i nastavljamo. Pregovaramo sa svima, kako je više puta rečeno, a sa našim predsjednikom stranke se dogovaramo“, rekao je Mićić i naglasio da SDS jača svoje redove, što se vidi i po konferenciji na kojoj je ozvaničen povratak u SDS, odbornika dr Ljubiše Petrovića.

Semberija INFO - O. Stjepanović
​Foto - B. Milošević