Završno veče projekta "Turizam u Bijeljini - pogled iz online svijeta" :: Semberija INFO ::

 

Završno veče projekta "Turizam u Bijeljini - pogled iz online svijeta"


Udruženje za promociju i razvoj Informacionog društva „Impact“ organizuje završno veče na kojem će biti predstavljena izložba fotografija i projekcija video materijala koji su nastali kroz realizaciju projekta projekta "Turizam u Bijeljini - pogled iz online svijeta".

Prezentacija će biti održana u Centru za kulturu „Semberija“ (sala za vjenčanja) u petak, 26. oktobra 2018. godine sa početkom u 18,00 časova.
  
U skladu sa ciljevima projekta, Udruženje za promociju i razvoj Informacionog društva „Impact“ predstavilo je širokoj on-line javnosti eko i etno turističke potencijale našeg Grada. Kao rezultat realizacije projekta nastalo je 20 reportaža sa foto i video materijalom koje su objavljene na posebnoj sekciji portala "Bijeljina Danas“. 

Projekat  "Turizam u Bijeljini - pogled iz online svijeta",  realizovan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).  U sufinansiranju projekta  učestvovao je grad Bijeljina.