POLICIJSKA UPRAVA BIJELjINA: KRAĐE I SAOBRAĆAJKE :: Semberija INFO ::

 

POLICIJSKA UPRAVA BIJELjINA: KRAĐE I SAOBRAĆAJKE


Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda, od čega su dvije sa posljedicama po lice.
 
Policijska stanica Lopare, petog marta, zaprimila je prijavu, da je lice V.B, u vidno akoholisanom stanju, iz trgovinske radnje u Loparama, otuđio alkoholno piće. Policijski službenici  radom na terenu pronašli su navedeno lice koje su lišili slobode. Protiv tog lica slijedi izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ,,Teška krađa''.
 
Policijska stanica Šamac, petog marta, od strane oštećenog zaprimila je prijavu, da je NN lice ili više njih, izvršilo provalu u njegovu porodičnu kuću, u mjestu Donja Crkvina opština Šamac. Po izjavi oštećenog, otuđen je novac i zlati nakit. Izvršen  je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela ,,Teška krađa''.
 
U Bijeljini  u Ulici Pantelijska, petog marta, oko 11 časova i 40 minuta, dogodila se saobraćajna nezgoda sa lakšim tjelesnim povredama. Do nezgode je došlo, kada je putnički automobil marke  ,,golf'' kojim je upravljalo lice D.S. udario u metalni stub električne rasvjete'', potvrđeno iz policije.