Gradski menadžer okončao šestomjesečni mandat :: Semberija INFO ::

 

Gradski menadžer okončao šestomjesečni mandat


 Dnevno smo imali po stotinu poziva građana, ali smo uspijevali da svima odgovorimo, putem interneta i na druge načine, izjavio je na konferenciji za štampu advokat Miloš Stevanović, koji je na funkciji gradskog menadžera Bijeljine proveo šest mjeseci, završavajući ovih dana svoj šestomjesečni mandat.

„ Dokazali smo da grad Bijeljina ima veliki potencijal, ukazavši na bogatstvo ideja i na pojedinačne rezultate mladih ljudi.  Za neke projekte treba i vremena i finansijskih sredstava, ali mi smo se posebno bazirali na probleme osoba sa hendikepom, kao i na oblast kulture. Ova funkcija jeste veliki izazov, ali zahtijeva i velika odricanja“, istakao je Miloš Sevanović, rekavši da će se u narednom periodu više posvetiti profesionalnom angažmanu u svojoj privatnoj kompaniji.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, zahvalivši se Stevanoviću na dobro obavljenom poslu gradskog  menadžera, izjavio je da je Gradska uprava i na ovaj način željela da pruži šansu mladim ljudima i da je funkcija gradskog menadžera predstavljala osvježenje u radu Gradske uprave.

„ Naša saradnja će se nastaviti i na drugim nivoima i na drugim projektima“, istakao je Mićić.