Socijalistička partija podržava Miću Mićića :: Semberija INFO ::

 

Socijalistička partija podržava Miću Mićića


Sporazum Stranke demokratske Srpske Semberija (SDSS) i Socijalističke partije o podršci kandidaturi Miće Mićića za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, potpisan je danas, 17. juna.Predsjednik GO SP Bijeljina Nedeljko Jović, istakao je da je ova partija duži niz godina nastojala da dođe do usaglašavanja stavova lokalne i republičke sa ciljem poboljšanja života građana i realizacije određenih projekata.



- Zadovoljstvo mi je što smo potpisali sporazum sa sadašnjim, a siguran sam i sa budućim gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem. Gradski odbor socijalističke partije daje maksimalnu podršku jer nam je zajednički cilj da se realizuju svi projekti koji su značajni za naše građane i naš grad“, rekao je Jović. U ime Stranke demokratske Srpske Semberija, Mićo Mićić, pozdravio je potpisivanje sporazuma o saradnji.

- Nama je potrebna široka koalicija kako bismo nastavili na realizaciji svih dobrih projekata koji ću rađeni u prethodnom periodu u našem gradu. Sve nesuglasice koje su se dešavale u prethodnom periodu i nesinhronizacija između vlasti između entitetskog i republičkog nivoa sa lokalnom vlašću, prevazići ćemo, a to već duži niz godina želimo. Cilj nam je i da pokažemo da se u politici može sarađivati i da podjela vlasti podrazumijeva i podjelu odgovornosti“, rekao je Mićić.

Semberija info