Poziv za prijavljivanje za ovogodišnje Predsjedništvo beba :: Semberija INFO ::

 

Poziv za prijavljivanje za ovogodišnje Predsjedništvo beba


Manifestacija „Konferencija beba“ Grada Bijeljina ove godine će, zbog aktuelne epidemiološke situacije, biti organizovana u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Kako ne bi bila narušena tradicija izbora Predsjedništva beba duga više od deset godina, Grad Bijeljina poziva roditelje najmlađih sugrađana da pošalju prijave elektronskim putem i tako učestvuju u izboru tročlanog Predsjedništva beba za ovu godinu.

Pravo učešća imaju bebe rođene od 28. juna 2019. godine do 28. juna 2020. godine i prijavljene na području Grada Bijeljina.

Poziv je otvoren do 28. juna 2020. godine do 00.00 časova.

Prijave treba poslati na elektronsku adresu  [email protected], a u prijavi treba navesti
  1. Ime i prezime bebe
  2. Ime i prezime roditelja
  3. Datum rođenja bebe
  4. Adresu stanovanja
  5. Broj telefona
  6. Imena braće i sestara
Na osnovu dostavljenih prijava biće izabrano tročlano Predsjedništvo beba za ovu godinu, koje će činiti najmlađa beba, najstarija beba i beba sa najviše braće i sestara.

Grad Bijeljina je, kao i prethodnih godina, obezbijedio prigodne poklone za bebe koje će činiti Predsjedništvo beba, kao i poklone za najmlađe blizance.

Konferencija beba je najposjećenija manifestacija za djecu Republike Srpske, koju za područje Grada Bijeljina organizuje Gradska uprava Grada Bijeljina u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta.

Termin svečanog proglašenja Predsjedništva beba i uručenja prigodnih poklona biće određen naknadno.

Grad Bijeljina