STRANKA DEMOKRATSKE SRPSKE SEMBERIJA - MIĆO MIĆIĆ PROSLAVILA PETROVDAN :: Semberija INFO ::

 

STRANKA DEMOKRATSKE SRPSKE SEMBERIJA - MIĆO MIĆIĆ PROSLAVILA PETROVDAN


Stranka demokratske Srpske  Semberija - Mićo Mićić proslavila Petrovdan

Stranka demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić proslavila je svoju krsnu slavu Svete apostole Petra i Pavla, a u skladu s preporukom ograničenog broja okupljanja na jednom mjestu, 50-ak članova SDSS-a i gostiju prisustvovalo je ceremoniji lomljenja slavskog kolača.

Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić u zdravici nakon lomljenja slavskog kolača čestitao je svim članovima stranke i srpskim  patriotama srećan Petrovdan, krsnu slavu stranke.



- Stranka demokratske Srpske Semberija nova je politička stranka, nova politička priča, ali ciljevi su stari, a to je da pomognemo našem narodu, da pomognemo Semberiji, da završimo neke lijepe stvari za naš grad. To je ono za šta se borimo, istakao je Mićo Mićić.

Kako je rekao, njegova nastojanja su već dugi niz godina da se napravi neko političko jedinstvo koje bi rezultiralo širokom saradnjom različitih političkih subjekata i dobrim projektima za naš grad.

- Čini mi se da smo na dobrom putu. Nismo htjeli ovu novu političku priču i žao mi je što ljudi iz vrha bivše naše stranke, iz Srpske demokratske stranke, nisu razumjeli potrebe građana Bijeljine i nismo se razumjeli u konceptu, ali, na našu sreću, veliki broj političkih subjekata je razumjelo da su interesi građana i interesi Semberije značajniji od svih političkih funkcija i značajniji od svih nekih priča političkih. Zato želim da vam se zahvalim, želim da zajedničkim snagama nastavimo, želim da zahvalim kumu Zoranu Pavloviću, rekao je Mićo Mićić koji je predložio da on bude uvijek kum slave Stranke demokratske Srpske Semberija.

- Želim dragi kume da dugo godina slavimo zajedno na dobrobit našeg naroda, jer dobrobit našeg naroda nam je jedini motiv i jedini cilj, istakao je Mićić izražavajući uvjerenje da se zajedničkim snagama može još puno doprinijeti daljem razvoju naše lokalne zajednice.

Jer, kako s ponosom ističe, u čitavoj Bosni i Hercegovini se priča o Bijeljini kao gradu koji najbrže napreduje.

- To je zahvaljujući narodu, a i nama koji smo bili i jesmo u političkim strukturama. Želim da tako i nastavimo, zato vam još jednom hvala i spremite se za naredni period. Nisu izbori samo bitni, bitan je čitav život i čitavo vrijeme djelovanja u smislu rješavanja gorućih problema naših građana. Neka nam Sveti Petar i Pavle budu vodilja u godinama koje su pred nama, poručio je Mićić u zdravici nakon lomljenja slavskog kolača.

Semberija info