Gradonačelnik Mićo Mićić čestitao Božić sugrađanima koji ovaj praznik obilježavaju po gregorijanskom kalendaru :: Semberija INFO ::

 

Gradonačelnik Mićo Mićić čestitao Božić sugrađanima koji ovaj praznik obilježavaju po gregorijanskom kalendaru


Povodom nastupajućeg Božića po gregorijanskom kalendaru, sugrađanima koji Dan Hristovog rođenja proslavljaju 25. decembra upućujem srdačne čestitke i želje da dani praznika budu prožeti srećom i ljubavlju, a da domove vjernika, uz praznični duh, ispuni blagostanje i bliskost sa porodicom, prijateljima i susjedima.

Božićem po gregorijanskom kalendaru počinje niz velikih zimskih praznika kojima proslavljamo novi život. Ulazimo u period godine kada nas praznici na najljepši način podsjećaju na važnost međusobnog poštovanja, solidarnosti, povjerenja i razumijevanja. Ako budemo njegovali ove vrijednosti svakog dana, a ne samo na Božić i velike praznike, pokazaćemo da smo dostojni slavljenja Hrista, što to će biti važan doprinos u pravljenju našeg Grada i Semberije boljim mjestom za život.

Sve sugrađane koji slave Božić 25. decembra pozivam da podijele prazničnu radost sa sugrađanima drugih vjera i tako doprinesu međusobnom upoznavanju i zbližavanju građana Bijeljine.