Krenuo turistički vozić u Banju Dvorovi :: Semberija INFO ::

 

Krenuo turistički vozić u Banju Dvorovi


Turistički vozić, na zadovoljstvo brojnih građana Bijeljine, krenuo je 30. jula, na probnu vožnju do odredišta, bazena Banje Dvorovi. Turistički vozić je krenuo sa polazne tačke, Ulica žrtava fašističkog terora, pored Gradskog parka, a prema najavi gradonačelnika Miće Mićića, prevoz će biti besplatan tokom cijele ovogodišnje turističke sezone.



- Želja nam je da pomognemo našim građanima, a svakako i turističkim privrednim subjektima. Vozilo je sada vlasništvo Banje Dvorovi, koja će ga koristiti i održavati, a nastojaćemo da se obezbijedi još jedan vagon sa 18 mjesta, jer trenutni kapacitet je 36 osoba“, rekao je Mićić.

Direktor JU „Banja Dvorovi“ Milorad Zekić, izrazio je zadovoljstvo što je turistički vozić u funkciji, ali je naglasio da je realizaciojom ideje o kupovini turističkog voziča, grad, odnosno građani, dobili i uređene pješačko-biciklističke staze.

- Turistički vozić svakako je doprinos turističkoj ponudi našeg grada, a posebno me raduje što će naši građani, posebno oni najmlađi, uživati u vožnji do bazena Banje Dvorovi. Podsjećam da bazeni počinju sa radom u 10 časova, a vozić će saobraćati svakog dana u 9, 30 časova, sa polazne tačke iz Ulice žrtava fašističkog terora (Gradski park), kroz centar grada, potom uređenim i prilagođenim stazama pored manastira Svete Petke na Pet jezera, pa sve do odredišta, Banje Dvorovi, odakle će se, s obzirom da bazeni rade do 19 časova,  u grad vraćati u 19 h 15 minuta. Od ponedeljka ćemo precizirati sve termine i blagovremeno ćemo obavijestiti građane o redu vožnje“, rekao je Zekić.

Semberija info