ASFLATIRANO 500 METARA ULICA U BATKOVIĆU :: Semberija INFO ::

 

ASFLATIRANO 500 METARA ULICA U BATKOVIĆU


U novoizgrađenom dijelu Batkovića, mještanima na upotrebu, predato je oko 500 metara asfaltiranih ulica, a riječ je o projektu koji je realizovan u saradnji Gradske uprave i Ministarstva za izbjegla i raseljena lica BiH, u periodu dok je zamjenik ministra bio Predrag Jović. Asfaltirane ulice, na upotrebu je predao gradonačelnik Mićo Mićić sa saradnicima.



- Ovo je još jedan lijep dan za sve nas, a posebno smo srećni što je urađen asfalt u naselju gdje žive građani koji su svoj novi dom svili u Semberiji. Investicija je iznosila oko 50.000 KM, a 30 odsto sredstava obezbijeđeno je od Ministarstva za izbjegla i raseljena lica BiH i 70 odsto iz budžeta Grada Bijeljina, tako da građani nisu učestvovali u finansiranju. Nastavljamo da radimo i gradimo, jer to je opredijeljenje svih nas. Upravo u tom smjeru i vodi sporazum koji je rezultat široke političke koalicije, odnosno, sporazum između svih nivoa vlasti. Cilj nam je dobrobit i bolja budućnost svih naših građana“, rekao je gradonačelnik Mićo Mićić.

On je najavio da će pored brojnih projekata koji su realizovani i koji su u fazi realizacije, u narednim mjesecima i godinama, biti još više konkretnih projekata koji će opravdati tvrdnje da je Bijeljina grad budućnosti i da će djelima pokazati da se zajedničkim snagama može mnogo dobrog učiniti na dobrobit građana.

Zadovoljstvo u ime mještana ovog dijela Batkovića, izrazio je Mirko Tripunović.

- Svaka riječ o značaju asfaltiranja ulica u našem naselju suvišna je, a ako vam kažem da nas je ovdje iz svih područja nekadašnje BiH, sve je jasno. Počeli smo sve iznova, dan po dan, korak po korak, a evo danas gazimo po asfaltiranoj, kako je mi zovemo, Ozrenskoj ulici“, rekao je Tripunović i naglasio da je već u planu i da se u naselju obezbijedi i gradska voda.

- Zadovoljni smo odnosom Gradske uprave prema nama, jer evo na djelima pokazuju razumijevanja za naše potrebe“, rekao je Tripunović.

​Semberija info