POTPREDSJEDNIK BIJELjINSKOG DNS-a NAPUSTIO STRANKU :: Semberija INFO ::

 

POTPREDSJEDNIK BIJELjINSKOG DNS-a NAPUSTIO STRANKU


Saša Mirić, potpredsjednik GO DNS Bijeljina,  danas je dao neopozivu ostavku na funkcije u DNS i članstvo u ovoj stranci. Javnosti se obratio pisanim saopštenjem:

- Obavještavam javnost Republike Srpske da sam danas, 25.8.2020. godine, podnio neopozivu ostavku na funkciju potpredsjednika Gradskog odbora DNS-a Bijeljina, članstvo u Glavnom odboru DNS-a i članstvo u DNS-u.
 
Smatram da sam tokom svog angažmana u DNS-u, posebno u izborima 2014, 2016. i 2018. godine, kao i u vrijeme borbe za opstanak DNS-a na području Bijeljine i bijeljinske regije tokom 2018. i 2019. godine, dao značajan doprinos DNS na lokalnom, regionalnom i republičkom nivou. Međutim, do sada sam se više puta uvjerio da moje znanje, sposobnosti, rad i zalaganje, kao i rad i doprinos mnogih drugih dugogodišnjih i zaslužnih članova DNS-a, nisu adekvatno uvaženi i poštovani u toj stranci.
 
Poslije svega što se izdešavalo i dešava u DNS-u u zadnjih godinu-dvije, a posebno u zadnjih nekoliko mjeseci, kao ozbiljan čovjek više ne mogu da se poistovjetim sa stanjem u toj stranci, te je za mene neprihvatljivo da i dalje budem dio DNS-a.