Božićna čestitka Gradonačelnika Bijeljine :: Semberija INFO ::

 

Božićna čestitka Gradonačelnika Bijeljine


Povodom velikog praznika Božića, Episkopu zvorničko-tuzlanskom Gospodinu Fotiju, sveštenstvu, monaštvu i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Gradu Bijeljina upućujem srdačne čestitke uz riječi koje vijekovima pozdravljaju novi život:

MIR BOŽJI – HRISTOS SE RODI!

Neka Hristov rođendan budu istinska radost za sve koji ga proslavljaju i za sve koji će biti naši gosti u prazničnim danima, a najviše vrijednosti Ljubav, Vjera i Nada, uz zdravlje, napredak i sreću, neka ispune domove svih ljudi. Praznici ljude dodatno povezuju sa Bogom i međusobno, a Božić nas svake godine podsjeća na potrebu da volimo jedni druge i da se trudimo da svoja domaćinstva, susjedstvo, grad i sela činimo boljim mjestima za život.

Na dan koji, po tradiciji, označava početak novog godišnjeg ciklusa, pokažimo da razumijemo smisao velikog Praznika tako što ćemo ga proslaviti na dostojanstven i hrišćanski način, ne zaboravljajući pri tom, na sve naše bližnje kojima je potrebna podrška. Pomažući drugima, najbolje pomažemo sebi, a u cjelini gradimo humaniju lokalnu zajednicu.

Srećan Božić, Mir Božji – Hristos se rodi!