U GLAVIČICAMA PUŠTEN U SAOBRAĆAJ NOVOASFALTIRANI PUT :: Semberija INFO ::

 

U GLAVIČICAMA PUŠTEN U SAOBRAĆAJ NOVOASFALTIRANI PUT


U Mjesnoj zajednici Glavičice, zaselak Savići – Mitrovići, svečano je na upotrebu predat novoasfaltirani put u dužini od 300 metara.

„Gradska uprava Bijeljina u kontinuitetu realizuje infrastrukturne projekte. Naša vodilja da živimo u urbanoj Semberiji, sprovodi se na djelu, a ovaj novoasfaltirani put govori u prilog tome. Iz gradskog budžeta izdvojili smo za ove potrebe 20.000 KM, dok su preostalih 8.000 finansirali mještani. Naš cilj je da zadržimo stanovništvo na selu, naročito mlade ljude, a neizmijerno nas raduje činjenica da se u ovom zaseoku podmlađuje stanovništvo i da su kolijevke pune“ – rekao je gradonačelnik Mićo Mićić.

Za stanovnike ove razuđene semberske mjesne zajednice nova saobraćajnica obezbijediće kvalitetniji život.  

„Mnogo smo srećni danas. Ovaj novi asfalt korak je  naprijed. Budućnost naše djece sa ovim je drugačija, ljepša. Nedavno smo dobili i gradsku vodu. Nadam se da ćemo uskoro uspjeti da postavimo i rasvjetu“ – sa zadovoljstvom ističe mještanka Rada Mitrović.

Vrijednost radova je 28.000 KM, od čega je Gradska uprava izdvojila 70, a mještani 30 odsto. Mjesna zajednica Glavičice ima oko 1800 stanovnika, u 470 domaćinstava.