SARADNjA SDSS I UG MUZIČKI UMJETNICI SEMBERIJE :: Semberija INFO ::

 

SARADNjA SDSS I UG MUZIČKI UMJETNICI SEMBERIJE


Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ i SDSS, potpisali su Sporazum o saradnji, a prema riječima gradonačelnika Miće Mićića, ovaj sporazum je veoma bitan jer promoviše kulturne i muzičke događaje u Semberiji.

-Udruženje postoji pet godina, a za to vrijeme su uradili mnogo lijepih stvari za naš grad. Iza njih su brojni kulturni događaji za koje se tražila karta više, a poučeni tim pozitivnim iskustvom, potpisali smo Sporazum o saradnji koji podrazumiejva da nastavimo saradnju sa željom da organizujemo još mnogo kulturnih događaja na zadovoljstvo svih. Takođe, kad dovedemo namjeni Sokolski dom, želja nam je da taj objekat bude centar kulturnih zbivanja i sva naša nastojanja i projekti su vezani za potrebe naših građana“, rekao je gradonačelnik Mićić. Predsjednik UG „Muzički umjetnici Semberije“ Siniša Pajić izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem Sporazuma, jer, kako je naglasio, sve proteklo vrijeme su imali, a imaju i dalje, nesebičnu podršku gradonačelnika Mićića i Gradske uprave.

-Sporazum je pokazatelj da poštujemo podršku, jer bez nje nista ne bismo mogli uraditi i realizovati“, rekao je Pajić i izrazio očekivanje da će saradnja i dalje biti nesebična. Zajednički nam je cilj da naš grad promovišemo kao grad kulture i muzičke umjetnosti.

-Udruženje će podržati kandidaturu gradonačelnika Mićića, jer znamo da gradonačelnik, ali i kandidati za odbornike SDSS imaju sluha za nas“, naglasio je Pajić.

Semberija info