U ponedjeljak otvaranje prostorija Republičke stranke Srpske u Brčkom :: Semberija INFO ::

 

U ponedjeljak otvaranje prostorija Republičke stranke Srpske u Brčkom


U Brčkom će u ponedjeljak, 30. januara, svečano biti otvorene kancelarije Republičke stranke Srpske /RSS/.
 
Ovo je drugi grad, nakon Bijeljine, u kojem RSS ima zvanične prostorije i gdje svi zainteresovani mogu da dođu, popune pristupnicu i postanu dio nove političke snage koja se sa jasnim ciljem i programom iz Semberije širi ka drugim opštinama i gradovima u Republici Srpskoj.
 
Prostorije RSS u Brčkom biće svečano otvorene u ponedjeljak u Ulici Branislava Nušića 9, sa početkom u 17.30 časova, kada će se prisutnima i predstavnicima medija obratiti osnivač RSS Slavenko Ristić i predsjednik Opštinskog odbora RSS Brčko dr Slađan Miranović, dok je svečana večera povodom navedenog događaja planirana od 19.00 časova u sali „Dvor“.
 
Republička stranka Srpske osnovana je 2021. godine, a njen osnivač i lider je poznati privrednik i humanista Slavenko Ristić u čijem su većinskom vlasništvu Tehnički remont Bratunac i preduzeće „Elvako MetPro“ iz Bijeljine.
 
RSS je već u drugoj godini postojanja pokazala da su građani prepoznali kvalitet ljudi koje je okupila, njihovu mladost i profesionalnu ostvarenost, što potvrđuje i osvajanje direktnog poslaničkog mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske na prethodnim Opštim izborima u BiH.