RITAM EVROPE 2021.GODINE U LOPARAMA :: Semberija INFO ::

 

RITAM EVROPE 2021.GODINE U LOPARAMA


Pobjeda Marije Tomić iz Lopara na dečijem muzičkom takmičenju “Ritam Evrope” dovela je ovo prestižno takmičenje u opštinu Lopare. Načelnik opštine Lopare Rado Savić i izvršni direktor “Ritma Evrope” David Makević  potpisali su ugovor koji se odnosi na organizaciona pitanja i realizacuju ovog spektakla.
 
„Opština Lopare je učestvovala na prvom festivalu Ritam Evrope i naša predstavnica Marija Tomić je uspjela pobijediti  tako da je ona sigurno ličnost godine u Loparama“, rekao  je novinarima Rado Savić, načelnik opštine Lopare.
 
On je istakao da će iduće  godine mladi talenti iz drugih sredina dolaziti u Lopare na pripreme i, ako epidemiološka situacija bude povoljna, u Loparama će se održati i finalno takmičenje.
 
„Opština Lopare sa svojom predstavnicom je došla do pobjede u ovom televizijskom takmičenju, koji je u prethodnoj sezoni okupio 14 gradova i opština“, istakao je David Makević, direktor Ritma Evrope.
 
Makević je rekao da je to pokazatelj da  manje lokalne samouprave imaju mogućnost da dovedu jedan nacionalni projekat u svoje sredine i da na taj način podstaknu mlade talente na znanje i sticanje novih vještina.

Semberija info