URUČENE 64 PONOSNE KARTICE :: Semberija INFO ::

 

URUČENE 64 PONOSNE KARTICE


Porodicama iz opštine Lopare, sa troje i više djece, podijeljene su  64 kartice, kojim se ostvaruje pravo na popust prilikom kupovine robe i usluga kod privrednih subjekata uključenih u projekat "Prijatelji porodice".
 
Načelnik opštine Lopare Rado Savić i koordinator Fondacije „Tri plus“ za regiju Bijeljina Dalibor Ivanović potpisali su sporazum o saradnji, čime je omogućeno da "Ponosna kartica" zaživi i u ovoj lokalnoj zajednici.
 
„To su kartice koje će omogućiti ovim porodicama da  ostvare izvjestan  popust u trgovinama i preduzećima koja se bave uslužnim djelatnostima“ rekao je načelnik Savić.
 
On je izrazio zadovoljstvo podjelom kartica i istakao da će opštinske strukture raditi na proširenju privrednih subjekata koji će davati popuste, kako bi se dao doprinos cijelog društva višečlanim porodicama.
 
Šest privrednih subjekata iz ove lokalne zajednice se pridružilo projektu, a to su: „Termal“, „Golden Bau“, „Đokić Metal“, pekara „Nimeks“, apoteka „Rosić“ i Sgomatološka ordinacija dr Ognjenke Sandić.
 
„Ovo je projekat koji pozdravljam i drago mi je da je opština Lopare postala dio ove porodice i jedne zaista plemenite akcije“,  dodao je Savić.
 
Angela Bojkić iz Jablanice je majka četvoro djece, od kojih su dvoje na fakultetu, jedno u srednjoj školi, a jedno u osnovnoj školi.
 
„Ova kartica mi puno znači,treba nam pomoć, podrška koja je uvijek dobro došla“, rekla je Bojkićeva.
 
Dalibor Ivanović, koordinator Fondacije „Tri plus“ za regiju Bijeljina je dao uputsva korisnicima za korištenje i tom prilikom rekao da su korisnici kartice i članovi Viber-grupe preko koje mogu saznati ko su partneri koji daju popuste prilikom kupovine proizvoda ili usluga.
 
„Takođe postoji aplikacija za android uređaje fondacije Tri plus koju korisnici mogu instalirati i na taj način saznati potrebne informacije“, dodao je Ivanović.