Vaskršnja čestitka Vaslija Perića: Sabornost čuva naš rod! :: Semberija INFO ::

 

Vaskršnja čestitka Vaslija Perića: Sabornost čuva naš rod!


Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestita sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, svim pravoslavnim vjernicima Ugljevika i Republike Srpske, građanima u dijaspori najradosniji hrišćanski praznik-Vaskrs uz želju da praznične dane proslave u ljubavi i miru, dijeleći radost sa porodicom i najbližima.

-Neka nas Vaskrs i Vaskršnji blagi dani podstaknu na sabornost, ljubav među ljudima dobre volje i neka nam donesu radost u sve domove i svakoj porodici, da nastavimo stazama uspijeha i razvoja našeg zavičaja, roda i Republike Srpske-poručio je Perić u čestitki.

Perić je podsjetio da je lokalna uprava zajedno sa svim Ugljevičanima u posljednje dvije decenije ostvarila imponzantne rezultate u razvoju kraja, svake kuće, porodice i domaćinstva te najavio nastavak borbe za dalji ekonomski razvoj pod Majevicom.

-Naši ljudi, njihov rad i život, podrška njima, iz sve snage, naša je dužnost, obaveza ali i čast. Ovaj divan, častan i vrijedan narod to zaslužuje. To zaslužuju naši dobri preci a posebno naša mlada pokoljenja-navodi se u Perićevoj čestitiki uz tradicionalan pozdrav Hristos Vaskrse-Vaistinu Vaskrse!


Za Semberija info - Mladen Vasilić