PREMINUO MILADIN STJEPANOVIĆ :: Semberija INFO ::

 

PREMINUO MILADIN STJEPANOVIĆ


Miladin Stjepanović, prvi predsjednik Skupštine opštine Ugljevik nakon prvih višestranačkih izbora 1990. godine, preminuo je jutros u 69. godini.

Komememorativni skup biće održan u četvrtak 26. septembra u 10.00 časova u ugljevičkom Centru za kulturu, a Stjepanović će biti sahranjen istog dana u 12.00 časova na gradskom groblju.

Stjepanović je po struci bio profesor matematike, a prije rata radio je kao direktor Srednjoškolskog centra "Mihailo Petrović Alas" u Ugljeviku.

"Stjepanović je bio nosilac liste Srpske demokratske stranke na prvim demokratskim izborima 1990. godine na kojima je izabran za predsjednika Skupštine opštine Ugljevik i tu funkciju je obavljao do novembra 1997. godine", saopšteno je iz opštinske Službe za odnose sa javnošću.

Stjepanović je bio predsjednik Izvršnog odbora opštine Ugljevik od novembra 1997. do 2000. godine.

Na mjestu načelnika opštinskog Odjeljenja za privredu i društene djelatnosti izabran je 2000. godine i tu funkciju je obavljao do 2008. godine, kada je imenovan za direktora ugljevičkog vrtića "Duško Radović". Na toj funkciji je bio do prošle godine, kada je penzionisan.

Miladin Stjepanović bio je suprug Božidarke i otac Aleksandra i Miroslava.