PERIĆ: ZAHVALNOST GRAĐANIMA ZA POŠTOVANjE MJERA :: Semberija INFO ::

 

PERIĆ: ZAHVALNOST GRAĐANIMA ZA POŠTOVANjE MJERA


Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zahvalio je sugrađanima za poštovanje mjera u borbi protiv virusa korona i najavio pomoć lokalne zajednice za 66 preduzetničkih radnji i 12 preduzeća koji su tokom vanrednog stanja zaustavili poslovnu aktivnost.
 
"Zdravstveni radnici, vatrogasci, pripadnici civilne zaštite, policijci, ispektori i svi građani dali su ogroman doprinos u borbi protiv virusa korona", rekao je Perić na današnjoj sjednici Skupštine opštine Ugljevik.
 

Perić je rekao da će se iz budžeta opštine, u skladu sa mogućnostima, pomoći ugljevičkim privrednicima koji su bili oštećeni mjerama tokom epidemije.
 
Odbornici Skupštine opštine Ugljevik prihvatili su informaciju o preduzetim mjerama i aktivnostima na suzbijanju epidemije izazvane virusom korona u ovoj lokalnoj zajednici.
 
Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić izrazio je zadovoljstvo jer su javne ustanove, službe i svi građani pokazali spremnost u borbi protiv virusa korona.
 
Na sjednici su usvojeni i izvještaji o radu načelnika Ugljevika i opštinske uprave za 2019. godinu, Skupštine opštine i skupštinskih komisija, kao i izvještaj o radu opštinskih inspektora i komunalne policije za proteklu godinu.
 
Odbornici su prihvatili plan proljećne sjetve na 4.548 hektara zemljišta, od čega je pod kukuruzom 3.991 hektar.