OGROMNA PODRŠKA MJEŠTANA MJESNE ZAJEDNICE LjELjENČA KANDIDATIMA DEMOS-A :: Semberija INFO ::

 

OGROMNA PODRŠKA MJEŠTANA MJESNE ZAJEDNICE LjELjENČA KANDIDATIMA DEMOS-A


Foto: Semberija info
Na izuzetno posjećenoj tribini u Ljeljenči, čiji je organizator bio Čedomir Stojanović, nosilac liste za Parlamentarnu Skupštinu BiH u IJ 2, večeras su se predstavili kandidati DEMOS-a iz IJ 6 za Narodnu Skupštinu RS i kandidati iz IJ 2 za Parlamentarnu Skupštinu Bih.
 

-Veliko mi je zadovoljstvo što smo večeras u Ljeljenči, u mom selu, za koje sam vezao čitav svoj život i gdje i dan danas živim. Moram reći da smo u prethodnom periodu u Ljeljenči imali izuzetno veliku podršku i uvijek ubjedljivo pobjeđivali. Mještani ovog sela su izuzetno vrijedni ljudi, a mi dobro znamo šta njima nedostaje. Uvijek smo bili uz njih i pomagali, a to nam se uvijek vraćalo kroz izborni rezultat“, istakao je Čedomir Stojanović, nosilac liste u IJ 2 za Parlamentarnu Skupštinu Bih i dodao da su njihova očekivanja koja su postavili na početku kampanje ostvarljiva.

-Naša očekivanja su 9.500 glasova na području regije Bijeljina, odnosno jedan direktan mandat za NS RS, a želja nam je i da imamo direktan mandat za Parlamentarnu Skupštinu BiH“, rekao je Stojanović.

-Ljeljenča je jedno od najjačih uporišta DEMOS-a na području grada Bijeljina. Od mještana Ljeljenče konstantno imamo veliko povjerenje, a od njih očekujemo da zadržimo taj kontinuitet i na ovim izborima, kada su u pitanju poslanici u Narodnoj Skupštini RS i Parlamentarnoj Skupštini BiH“, istakao je Milan Dakić, nosilac liste za Narodnu Skupštinu RS u IJ 2.



-Ono što je naš ponos, jeste da je naš nosilac liste za Parlamentarnu Skupštinu BiH, Čedomir Stojanović rodom iz Ljeljenče. On ovdje živi sa svojom porodicom, sa roditeljima, suprugom i djecom. Odziv i veliko prisustvo mještana ovdje večeras je dokaz kakvi su naši kadrovi, a i naš nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH“, naglasio je Dakić.

Ovom prilikom Milan Dakić, poručio je da je pored kandidata DEMOS-a, veoma važno podržati Milorada Dodika, kao kandidata za predsjednika RS i Željku Cvijanović kao člana Predsjedništva BiH.
Zoran Pribišić, kandidat za poslanika u Parlamentarnoj Skupštini BiH u IJ 2, poručio je večeras mještanima MZ Ljeljenča da će ostati uz njih i posle izbora.



-Uvijek smo pomagali, kako mještanima Ljeljenče, tako i svim građanima Bijeljine. Na ovom kraju očekujemo izuzetno dobre rezultate, jedan direktan mandat u NS RS i jedan u Parlamentarnoj Skupštini BiH“, istakao je Pribišić.

(Semberija info)