FK “PROLETER” DVOROVI: PREDRAG JOVIĆ POKLONIO SPORTSKE JAKNE FUDBALERIMA :: Semberija INFO ::

 

FK “PROLETER” DVOROVI: PREDRAG JOVIĆ POKLONIO SPORTSKE JAKNE FUDBALERIMA


Fudbalere FK “Proleter“ iz Dvorova obradovao je Predrag Jović, predsjednik Stranke demokratske Srpske Mićo Mićić, poklonivši im 30 sportskih zikmskih jakni.

-FK „Proleter“ je klub koji zaslužuje pažnju svih nas, jer baštini višedecenijsku sportsku tradiciju, na ponos lokalne zajednice, Republike Srpske ali i regiona. Iznjedrio je brojne generacije fudbalera, a ono što nas sve čini izuzetno srećnim je što sa mnogo ljubavi, sportskog elana i pažnje, okupljaju mlade naraštaje i od njih formiraju ljude koji žive zdravo i u sportskom duhu. Kao čovjek koji bavio sportom, a još uvijek sam aktivan u sportskom životu, znam da je uvijek potrebna sportska oprema, a s obzirom da dolazi hladnije vrijeme,odlučio sam da im poklonim zimske sportske jakne“, rekal je Jović. On je dodao da će uvijek biti uz sportske klubove i pomagati im u skaldu sa mogućnostima.



-Raduje me kad na sportskom terenu vidim djecu, mlade ljude, sportiste koji s ponosom nose dresove svojih klubovima. Sport zaslužuje mnogo pažnje svih nas i ovim putem pozivam sve privrednike i predstavnike ustanova i institucija, da bzdemo uz naše sportske klubove“, poručio je Jović. Predsjednik Upravnog odbora FK „Proleter“ Bojan Bašić se zahvalio Joviću na poklonu i naglasio da je Proleter ponos svih građana Semberije, a posebno mještana Dvorova.



- FK „Proleter“ ima potencijal i tradiciju, najduži je drugoligaš Republike Srpske i vjerujem da će biti još ljudi koji će postupiti kao Predrag Jović. Sportska oprema uvijek nam treba, a ono što je takođe neophodno je da se izvrši rekonstrukcija objekata Proletera“, rekao je Bašić i naglasio da vjeruje da će se i to učiniti, jer to zaslužuju mladi naraštaji koje treba usmjeravati da se bave sportskim aktivnostima. Kapiten kluba Bogdan Mrkajić zahvalio se Predragu Joviću na poklonjenim jaknama i dodao da je svaka podrška klubu i sportu uopšte, dobro došla.



-Fudbaleri našeg kluba vrijedno treniraju, a mnogo pažnje se posvećuje i Školi fudbala gdje treniraju djeca. To je ono što treba forsirati i u što treba ulagati, jer na taj način promovišemo i zdrav način života“, rekao je Mrkajić i dodao da vjeruje da će u periodu pred nama FK „Proleter“ imati bolje svlačionice i prateće sadržaje koje zaslužuju sportski klubovi.

(Semberija info)