ĐURĐEVIĆ: NAROD JE STVORIO REPUBLIKU SRPSKU, JEDINSTVO NARODA ĆE JE I SAČUVATI :: Semberija INFO ::

 

ĐURĐEVIĆ: NAROD JE STVORIO REPUBLIKU SRPSKU, JEDINSTVO NARODA ĆE JE I SAČUVATI


„Samoproglašenje lažne pobjede Jelene Trivić na predsjedničkim izborima u Republici Srpskoj bio je jasan znak da opozicija želi nemire u Republici Srpskoj, ocijenio je danas u Bijeljini predsjednik SRS "Dr Vojislav Šešelj" Dragan Đurđević.

"Danima joj bezuspješno pomaže Centralna izborna komisija iz Sarajeva, koja očigledno, i pored nesporno utvrđenih rezultata izbora, ne želi da proglasi pobjedu Milorada Dodika", naveo je Đurđević u izjavi medijima.

Stranka SRS "Dr Vojislav Šešelj" , koja je članica i Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“ pozvala je narod u Republici Srpskoj da ne nasjeda na provokacije i manipulacije stranih plaćenika i da ni na koji način ne učestvuju u destabilizaciji Republike Srpske.

Od CIK je zatraženo da konačno objelodani rezultate predsjedničkih izbora, te da ne staje na stranu gubitnika na ovim izborima.

"Republici Srpskoj više nego ikada treba jedinstvo i spremnost za očuvanje stabilnosti i samostalnosti u ovim izuzetno teškim okolnostima i nasrtajima sa svih strana, narod je stvorio Republiku Srpsku, jedinstvo naroda će je i sačuvati", zaključio je Đurđević.