SLAVENKO RISTIĆ I RSS ČESTITALI KRSNU SLAVU MUP-U SRPSKE :: Semberija INFO ::

 

SLAVENKO RISTIĆ I RSS ČESTITALI KRSNU SLAVU MUP-U SRPSKE


- Republika Srpska uspjela je tokom 30 godina postojanja da sačuva mir i pruži sigurnost svakom njenom građaninu, a temelje za poštovanje reda i ustrojstva nesumnjivo je postavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova – poručio je lider Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić čestitajući krsnu slavu MUP-u Srpske, Svetog arhangela Mihaila.
 
Ristić je naveo da je današnje svečano otvaranje novoizgrađenog objekta Policijske akademije i objekta Centra za obuku koji će služiti potrebama Specijalne antiterorističke jedinice i Žandarmerije u Banjaluci, pokazatelj da Republika Srpska nastavlja sa osnaživanjem njenih bezbjednosnih kapaciteta.
 
- Građani koji se bezbjedno kreću ulicama njihove zemlje, jesu slobodni građani. Često zaboravljamo kolike napore ulažu ljudi koji svakodnevno misle i brinu o našoj sigurnosti, te smo dužni da im bar na ovaj sveti praznik zahvalimo na tome. Isto onako kao što svoje živote podređuju drugima, sigurni smo da će Sveti arhangel Mihailo čuvati njih i njihove porodice – naglasio je Ristić.