Odbornički kandidati bijeljinskog SNSD-a sa građanima: Sa građanima se najlakše ostvaruju planovi :: Semberija INFO ::

 

Odbornički kandidati bijeljinskog SNSD-a sa građanima: Sa građanima se najlakše ostvaruju planovi


U sladu sa epidemiološkim mjerama, odbornički kandidati su razgovarali sa građanima u mjesnim zajednicama Sokolski dom i Galac. Nosilac odborničke liste Nedeljko Ćorić je izrazio veliku zahvalnost mještanima ovih gradskih naselja zbog kvalitetnih inicijativa koje su mještani predložili. 

- SNSD će nastaviti politiku dobrih ideja, a ne sa napadima i omalovažavanjem naših političkih protivnika. Borićemo se politikom boljih rješenja, a ne politikom demagogije, a najbolja potvrda toga je da smo danas u sredini gdje su dobre ideje urodile plodom. U ove dvije mjesne zajednice smo mnogo uložili, a obećavamo da ćemo uz vaše ideje i podršku, uspjeti mnogo toga da vam obezbijedimo za kvalitetan život u gradskoj sredini", rekao je Nedeljko Ćorić, pozivajući građane da podrže aktuelnog gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića, zajedničkog kandidata za gradonačelnika. 

Željko Grebić, kandidat za odbornika u Skupštini grada, rekao je da je zadovoljan kako se razvija Mjesna zajednica u kojoj živi. 

- Ponosan sam na rekonstrukciju objekta Sokolskog doma i siguran sam da će ovaj spomenik kulture, značajno podići nivo kulturnih događaja u Bijeljini, što nam daje motiv da sa sličnim inicijativama i ubuduće izlazimo pred naše sugrađane", potvrdio je Grebić, a odbornički kandidat SNSD-a Jovo Rankić je rekao da neophodno da se riješi pitanje korišćenja sportskih terena. 

Kako je najavljeno, odbornički kandidati sa liste SNSD-a, dr Nemanja Janković, dr Stojanka Nikolić, dr Aleksandar Stevanović, Nada Stančić i Stanislav Milošević, obilježiće danas, 29. oktobra, Svjetski dan borbe protiv moždanog udara podjelom letaka građanima o načinima prevencije i liječenju moždanog udara. 
Bolesti krvnih sudova su neprijatelj broj jedan u svijetu i kod nas, a među njima je moždani udar treći najvažniji uzrok oboljevanja i smrtnosti, kao i najčešći uzrok invaliditeta. Moždani udar kod dvije trećine bolesnika uzrokuje invaliditet koji najčešće za posljedicu ima trajnu radnu nesposobnost.

Podjela letaka biće organizovana u 13 časova ispred gradske biblioteke, a tom prilikom građanima će savjete o prevenciji ove bolesti dijeliti dr Nemanja Janković, specijalista vaskularne hirurgije.