Stranka demokratske Srpske gradi Bijeljinu budućnosti :: Semberija INFO ::

 

Stranka demokratske Srpske gradi Bijeljinu budućnosti


Poštovani sugrađani,
 
Mnogi od nas nisu svjesni svega što smo, zajedničkim radom, izgradili u posljednjih petnaest godina u Bijeljini i Semberiji. Međutim, oni koji iz drugih sredina dolaze u našu plodnu ravnicu, često ne mogu da se načude da je jedna nekad nerazvijena opština na sjeveroistoku Republike Srpske za kratko vrijeme postala vodeći ekonomski, privredni, obrazovni, sportski i kulturni centar regiona.
 
Ova godina je za cijeli svijet bila turbulentna, ali je za nas u Bijeljini, izgleda, sudbonosna. Znate da ja na politiku gledam kao na dogovor i postizanje kompromisa i zato smo u 2020. godini zatvorili jednu knjigu i otvorili novu.
 
Osnivanjem Stranke demokratske Srpske Semberija, napravili smo važan korak ka jakoj regionalnoj stranci čije je sjedište u Bijeljini i koja ima budućnost. Osnovali smo stranku koja je direktno vezana za interese Semberije, jer stabilna lokalna zajednica znači i stabilnu Srpsku.
 
Nakon što smo postigli široku političku koaliciju na lokalnom nivou, obezbijedili smo da se u Bijeljini u narednom periodu realizuje čak 21 kapitalni projekat. Između ostalog, dovešćemo auto-put do Bijeljine,  završiti nasipe, izgraditi novu autobusku stanicu, novu gradsku sportsku dvoranu, vatrogasni dom, nove ulice, studentski centar i niz drugih projekata...
 
Bijeljina budućnosti podrazumijeva će Bijeljinu po mjeri svih njenih građana, a najvažniji ciljevi biće nastavak izg-radnje infrastrukture, razvoj preduzetništva i privlačenje investicija, razvoj poljoprivrede i briga o mladima.
 
Vi znate da, kada dam riječ, ja je i ispunim.Očekujem da podršku koju meni pružate date i ljudima na listi SDS Semberija, jer je riječ o listi koje se ne bi postidjeli ni mnogo veći gradovi od Bijeljine.
 
Zato, odlučno za Bijeljinu budućnosti!

(Stranka demokratske Srpske Semberija)