SNSD BIJELjINA: POLITIKA KAO NAČIN DA SE STVARI MIJENjAJU NA BOLjE :: Semberija INFO ::

 

SNSD BIJELjINA: POLITIKA KAO NAČIN DA SE STVARI MIJENjAJU NA BOLjE


Kandidati SNSD za odbornike u Skupštini grada Bijeljina, poštujući epidemiološke mjere, održali su okrugli sto u Gradskom parku pod imenom „Politika kao način da se stvari mjenjaju na bolje“, a poredstavili su se  nosilac liste Nedeljko Ćorić, te kandidati  Nataša Pejić, Vanja Kusmuk Orbović, Mira Jošilo, Vaso Arsenović, Goran Janjić, Jovo Rankić i Željko Grebić, Kandidat Nataša Pejić istakla je potrebu i značaj žene u politici.

-Smatram da žene treba da budu zastupljene u politici, jer vode politku mira i stabilnosti. Stranka kojoj ja pripadam, dala je prostor ženama da budu politički aktivne, a u prilog ide činjenica da u SNSD imamo mnogo žena koje obavljaju odgovorne funkcije na svim nivoima vlasti. SNSD podržava žene u politici, motiviše ih da se politički angažuju, jer doprinose politici mira i stabilnosti“, rekla je Pejićeva. Kandidat Goran Janjić istakao je značaj mladih u politici i naglasio da SNSD upravo mladim ljudima daje snažnu podršku.

-Mladi SNSD imaju konkretne prijedloge i rješenja, a istovremeno smo u svakom trenutku da u direktnom razgovoru sa našim građanima i slušamo njihove želje, ideje i mišljenja. Cilj nam je da svi razgovori sa građanima kao rezultat, budu realizacija kvalitetnih i konkretnih prijedloga i zaključaka, a u intesesu svih“, rekao je Janjić. Kandidat Vanja Kusmuk Orbović istakla je da će se njen politički rad bazirati prvenstveno na što boljim uslovima za najmlađe sugrađane.

-S obzirom da sam prosvjetni radnik koji radi sa djecom, shvatam njihove potrebe, a posebno djece u ruralnim sredinama. Porodica je stub društva, djeca su budućnost i snaga svake države, a SNSD ima snagu i volju da na tome istinski još aktivnije radi“, rekla je Kusmuk Orbović. Nosilac liste Nedeljko Ćorić naglasio je da je okrugli sto u Gradskom parku organizovan sa ciljem promovisanja politika SNSD.

-S obzirom da na epidemiološku situaciju, smatrali smo da je okrugli sto na otvorenom, uz poštovanje epidemiološkim mjera, najsigurniji način da sa našim građanima direktno razgovaramo i donosimo zajednička rješenja, uz predstavljanje svega što SNSD radi i planira da radi u interesu svih. SNSD konstantno vodi racionalnu i razumnu politiku, a da je tako, pokazuje nam sve veća podrška naših građana. Kvalitet naših kandidata je prepoznatljiv, njihove namjere su iskrene i rješenja koja nude su konkretna. Svjesni smo svi šta možemo poboljšati i novo uraditi. Siguran sam da će politika koju vodi SNSD i naš kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić, koji iza sebe ima rezultate, doprinijeti još boljim rezultatima za naše građane i naš grad“, rekao Ćorić.