SA MJEŠTANIMA KOMITSKE ULICE O OBNOVI INFRASTRUKTURE :: Semberija INFO ::

 

SA MJEŠTANIMA KOMITSKE ULICE O OBNOVI INFRASTRUKTURE


Kandidati Stranke demokratske Srpske Semberija za gradonačelnika i odbornike danas su razgovarali sa mještanima Komitske ulice i tom prilikom im predstavili dio predizbornog programa SDS Semberija i projekte koji su najavljeni za naredni period.

Nosilac kandidatske liste za Skupštinu Grada dr Tomo Kovačević je istakao da SDSS i u teško vrijeme epidemije pokušava da ostane u kontaktu sa sugrađanima.

- Ne okupljamo veliki broj ljudi, jer poštujemo propisane mjere, ali smo sigurni da će građani s kojim razgovaramo, prenijeti svojim komšijama i prijateljima šta smo uradili i šta ćemo raditi poslije izbora. Možda će neki biti iznenađeni, ali izborni rezultat će pokazati da će SDS Semberije će biti među vodećim strankama u Bijeljini – ocijenio je dr Kovačević, dodajući da je ova stranka opredijeljena za saradnju sa svim strankama koji svom gradu žele dobro.

Kandidat za odbornika Zoran Sofrenić je istakao da je izgradnja i obnova infrastrukture jedan od glavnih zadataka lokalne uprave i da je trenutna gradska vlast dokazala svoju posvećenost tom pristupu, najavivši da će uskoro biti obnovljena dotrajala asfaltna podloga u priključnim ulicama Komitske ulice.