BRODAC PRIMJER DOBRE SARADNjE GRADSKE UPRAVE I MJEŠTANA :: Semberija INFO ::

 

BRODAC PRIMJER DOBRE SARADNjE GRADSKE UPRAVE I MJEŠTANA


- Saradnja sa mještanima Broca već godinama je primjer kako se uspješno rješavaju infrastrukturne potrebe stanovnika seoskih i gradskih mjesnih zajednica. Za prethodnih desetak godina u Brodac je uloženo preko milion konvertibilnih maraka u infrastrukturu i objekte zdravstva i kulture, a dio sredstava su obezbijedili i mještani. Ove godine smo nastavili izgradnju infrastrukture u Brocu i to je potvrda da odlučnim koracima možemo završiti sve što isplaniramo – istakao je gradonačelnik Bijeljine i kandidat za novi gradonačelnički mandat Stranke demokratske Srpske Semberija i koalicije „Zajedno za Semberiju i Srpsku“ Mićo Mićić prilikom današnje posjete Brocu.

Kandidat za odbornika Zoran Sofrenić je ocijenio da listu SDS Semberija čine ljudi koji su se ostvarili lično i profesionalno, bez obzira na godine, a da je gradonačelnik Mićić dokazao svojim djelima da zaslužuje da pobijedi i na ovim izborima.

Dragiša Marjanović koji je takođe na kandidatskoj listi za Skupštinu Grada Bijeljina ističe da izgradnja infrastrukture nije važna samo za stanovnike, nego i za lokalna mala i srednja preduzeća kojim se olakšava poslovanje.

- Ta preduzeća zapošljavaju uglavnom radnike iz tih mjesnih zajednica. Upravo je poboljšanje uslova za život i poslovanje najbolji način da zadržimo ljude u našoj sredini i odgovorimo iz od odlaska – ističe Marjanović.