MIĆO MIĆIĆ, KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

MIĆO MIĆIĆ, KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BIJELjINA


Pred nama su važni izbori koji se održavaju u nedjelju, 15. novembra. Glasajući za mene birate da li ostajemo na putu napretka, novih investicija i radnih mjesta, uspjeha i dogovora ili od tog puta odustajemo. U prethodnim godinama napravili smo od Bijeljine grad za primjer kome se divi svako ko u njega dođe. Riješili smo neke od gorućih problema i stalno radili na njegovom razvoju. Borili smo se sa nedaćama i poplavama, a ono što nas je krasilo je pomoć ljudima.

Pokrenuli smo mnogo novih projekata. Slušajući vas građane napravili smo dogovor sa Vladom Republike Srpske. On osigurava da će svi planirani projekti biti uspješno realizovani na dobrobit svih građana Bijeljine. Na taj način ćemo naš grad učiniti još boljim mjestom za život i rad.

Zato vas pozivam da me i ovoga puta podržite i date mi vaš glas!

Bijeljina je danas važan obrazovni centar, grad turizma, poljoprivrede, kulutre, sporta i privrede.  Grad u kojem gradska uprava sluša inicijative građana. U naš grad ljudi rado svraćaju i u njemu ostaju. Podsjećam Vas da je samo u posljednja tri mjeseca u Bijeljinu uloženo više od 30 miliona KM.

Naši dosadašnji rezultati su rezultat našeg zajedničkog dogovora i zajedničke vizije „Bijeljina 2030“. Sve što sam do sada obećao, ispunio sam. Zato vam se i ponovo obraćam i tražim vašu podršku i vaš glas. Sanjajući zajedno Bijeljinu budućnosti sada imamo odličnu priliku da svi zajedno osiguramo dalji razvoj Bijeljine. U vremenu današnjih izazova, epidemije korone i nestabilnosti potrebna je odlučnost, čvrstina i jasno vođstvo. Ima još mnogo posla pred nama gdje nema mjesta za kolebljivost. Nema posustajanja na našem zajedničkom putu napretka. Naš dogovor je temelj, a imate moju riječ da će sve što smo obećali biti urađeno. Izađite i zaokružite broj 3, u nedjelju, 15. novembra.

Radujmo se zajedno novim zajedničkim pobjedama.