ĆORIĆ: IMAMO KVALITETNA RJEŠENjA ZA BIJELjINU :: Semberija INFO ::

 

ĆORIĆ: IMAMO KVALITETNA RJEŠENjA ZA BIJELjINU


Foto: InfoBijeljina
Nosilac odborničke liste SNSD za SG Bijeljina Nedeljko Ćorić, rekao je da poruke opozicije ne sadrže nikakva, a posebno ne bolja rješenja za razvoj Bijeljine. Pošto nemaju šta da ponude građanima, SDS i PDP bezuspješno se trude, da poruke koalicije koju čini deset stranaka, predvođenih SNSD-om, predstave kao nešto što ne valja, dok se oni bave pukim ogovaranjem i omalovažavanjem.

- „Svakodnevno slušam poruke koje dolaze iz SDS-a i PDP-a i duboko sam ubijeđen da su u u prilici da dođu na vlast, oni ne bi znali šta bi radili, jer nemaju nikakav koncept i ideju razvoja. Zaokupirani našom pozitivnom pričom, za koju nemaju argumente da je ospore na bilo koji način, pokušavaju da odvuku pažnju građana od rješenja koja su najbitinija za građane, već se bave politikantstvom i tračevima“, istakao je Ćorić i dodao da je pred Bijeljinom realizacija novog razvojnog ciklusa“, te da su u pripremi novi razvojni projekti.

Govoreći o spekulacijam da bi, upravo SDS i PDP, mogli da budu partneri SNSD-a u formiranju nove skupštinske većine u Bijeljini, Ćorić je to demantovao i naveo uslove pod kojim bi to moglo da se desi.

- „Očekujem da će koalicija koju danas imamo i koja je okupljena oko zajedničkog kandidata za gradonačelnika Miće Mićića, imati pun kapacitet da formira lokalnu vlast. Sudeći po politici koju danas na republičkom i lokalnom nivou vode SDS i PDP, ne postoje ni teorijske šanse da da ove dvije stranke učestvuju u vlasti. Ukoliko bi došlo do značajnijeg zaokreta ovih stranaka, onda bi se moglo razgovarati“, poručio je Nedeljko Ćorić.