STRANKA DEMOKRATSKE SRPSKE SEMBERIJA - MIĆO MIĆIĆ:ODLUČNO ZA BIJELjINU BUDUĆNOSTI! :: Semberija INFO ::

 

STRANKA DEMOKRATSKE SRPSKE SEMBERIJA - MIĆO MIĆIĆ:ODLUČNO ZA BIJELjINU BUDUĆNOSTI!


Na završnoj konferenciji za novinare Stranke demokratske Srpske Semberija-Mićo Mićić, građanima je pored poziva da iskoriste svoje pravo glasa 15. novembra, izaberu ljude koji iza sebe imaju rezultate i koji ispune ono što obećaju, upućena molba da primijene mjere lične zaštite kako bi sačuvali zdravlje i kako bi se spriječilo širenje virusa. Nosilac liste SDSS Tomo Kovačević rekao je da se kampanja odvijala u spefičnim okolnostima zbog pandemije virusa korona, ali da su uspjeli doći do građana kroz manja, odnosno dozvoljena okupljanja.


-Proteklih dana smo govorili o selu, o potrebi da  naša sela, koja su fabrika pod vedrim nebom, bude i dalje uvaženo i prepoznato kao veoma važno u budućnosti Semberije, govorili smo o realizovanim i planiranim projektima, kao i o projektima koji su u toku. Mi smo stranka koja ima djela, a ispred sebe viziju, kako da naš grad izgleda u budućnosti. Vodili smo pozitivnu kampanju i o svemu razgovarali i dogovarali sa našim građanima, jer svi zajedno ćemo na stvaranju uslova za još bolju budućnost. Moram istaći da sam ponosan što sam na čelu liste SDSS, liste koja je najbolja na ovim izborima, jer je spoj profesionalaca koji znaju da rade svoj posao, lista sa mladim obrazovanim ljudima koji imaju ideje koje su značajne za dalji razvoj grad, žene koje oplemenile našu listu“, rekao je Kovačević i pozvao građane da 15. novembra izađu na izbore uz poštovanje svih epideioloških mjera, da podrže listu SDSS i kandidata za gradonačelnika Miću Mićića, koji je kandidat još devet stranaka. Mićo Mićić, kandidat za gradonačelnika pozvao je građane Semberije da 15. novembra prvo misle o onom što je najvažnije, a to je zdravlje.

-Kad krenete na biračko mjesto, molim vas da koristite mjere lične zaštite, jer ništa nije preče od zdravlja. Znamo da ćete tog dana ponovo izabrati ljude o kojima govore djela. Takođe, mi smo stranka koja je za saradnju, stranka koja nije konfliktna, jer znamo da sloga u kući donosi prave rezultate. Naši politički protivnici su pokušavali da nas blate, ali mi nismo reagovali, jer znamo da naši građani znaju ko je ko i šta je ko uradio. Mi smo stranka koja ima i program i ideje, stranka koja ima viziju. Sve je vidljivo što je do sada urađeno, zna se na daleko po čemu je do sada urađenom Bijeljina prepoznatljiva, a znamo i šta ćemo sa našim građanima raditi u godinama pred nama. Briga o mladim nam je veoma važna i u tom smjeru razmišljamo, a razmišljamo i o našim starijim građanima i tom cilju planiramo da izgradimo savremen Dom za stara lica“, rekao je Mićić. On je ponovio apel građanima da primijenjuju mjere lične zaštite i da 15. novembra izađu na izbore i glasaju za provjerene rezultate i ljude.

-Napravimo našu Bijeljinu gradom budućnosti. Siguran sam da mi to možemo, a i znamo kako to treba. Zajedno sa svim ljudima sa kojima dijelimo vlast, dijelićemo i odgovornost. Odlučno 15. novembra, za Bijeljinu budućnosti!, poručio je Mićić.

Semberija info