MIĆO MIĆIĆ, KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BIJELjINE:BUDITE DIO VELIKOG PODUHVATA DA BIJELjINA BUDE GRAD BUDUĆNOSTI :: Semberija INFO ::

 

MIĆO MIĆIĆ, KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BIJELjINE:BUDITE DIO VELIKOG PODUHVATA DA BIJELjINA BUDE GRAD BUDUĆNOSTI


Poštovani Bijeljinci...

U želji da ste, prije svega, Vi i Vaše porodice dobro i zdravo, obraćamo Vam se u završnici predizborne kampanje.

Pred nama je odluka kojim putem želimo da naša Semberija ide – putem daljeg napretka, u saglasnosti sa ustanovama Republike Srpske i BiH, ili u sukobu sa njima, što bi blokiralo ili otežalo ostvarenje velikih projekata koje smo isplanirali.

Tim koji smo okupili ima program u čijoj osnovi je lokalni interes, umjesto visoke politike.

Živimo u Semberiji, zajedno sa Vama i Semberija nam je na prvom mjestu.

Na ovim izborima biramo hoćemo li dogovor, saradnju i uspjeh ili neslogu, sukob i nazadovanje. Mi znamo šta želimo, a vjerujemo da ćete i Vi odgovorno glasati.

Pozivamo Vas da se sjetite kako je izgledala Bijeljina prije deset ili petnaest godina, a kako izgleda sada. Izgrađeni su fakulteti, kanalizacija, Centar za kulturu, Bolnica, obilaznica, škole, proširena je vodovodna mreža, renovirane ulice i putevi, trg, gradski park, Sokolski dom... Slijedi nam izgradnja auto-puta, drinskog nasipa, Ulice 9. januara, studentskog centra, gradske sportske dvorane, centra za borbu protiv elementarnih nepogoda...
 
Mi smo napravili DOGOVOR za Bijeljinu i ODLUČNO smo krenuli da ga ostvarimo. Budite dio velikog poduhvata da Bijeljinu učinimo istinskim gradom budućnosti, za sadašnje generacije i generacije koje dolaze.
Ostajte zdravo, čuvajte svoje i zdravlje svojih bližnjih, a sigurni smo da ćete na biralištima prepoznati šta je Vaš interes i interes naše Semberije.