ZAVRŠNO PREDSTAVLjANjE ODBORNIČKIH KANDIDATA SNSD U NOVOJ JANjI :: Semberija INFO ::

 

ZAVRŠNO PREDSTAVLjANjE ODBORNIČKIH KANDIDATA SNSD U NOVOJ JANjI


U samom finišu izborne kampanje, odbornički kandidati SNSD –a su u petak popodne održali završni skup u Novoj Janji gdje su se predstavlili kandidati koji su, pored ostalog, pozvali građane da glasaju za listu SNSD i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Miću Mićića.
  • „Danas završavamo kampanju i u nedelju očekujem potvrdu svega onoga što smo uradili u prethodnom periodu, a siguran sam da je SNSD puno uradio za Republiku Srpsku i Bijeljinu“, rekao je Nedeljko Ćorić nosilac odborničke liste za SG Bijeljina. On je napomenuo da opozicija nema dovoljno argumenata da se suprostavi pozitivnim idejama SNSD, te da će nakon izbora biti nov politički ambijent u kojem će SNSD biti ključni faktor i nosilac razvoja Semberije.
  • „Ovdje u Novoj Janji ćemo poboljšati uslove života, počevši od infrasrukturnih rješenja, organizovanja javnog prevoza, pa do stvaranja optimalnih uslova za učenike u našoj školi“, obećao je Ćorić, koji je istakao da će SNSD u novoj lokalnoj vlasti imati jak, odgovoran i vredan tim, koji će Bijeljinu razvijati u najboljem smjeru.
Kandidat za odbornika Danijela Đukin je pozvala građane da poštuju sve epidemiološke mjere i izađu na glasanje, kako bi se potvrdila sinergija lokalne i republičke vlasti.
  • „Glasajte za SNSD i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Miću Mićića, glasajte za jaku Bijeljinu i jaku Republiku Srpsku, samo tako možemo krenuti putem razvoja i uspjeha za sve naše građane“, poručila je Đukin.
I drugi odbornički kandidati su pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i svoj glas daju za brži i snažniji razvoj Bijeljine.