MIĆO MIĆIĆ, KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA: :: Semberija INFO ::

 

MIĆO MIĆIĆ, KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA:


Predizborna kampanja je protekla u korektnoj atmosferi, bez neprijatnosti i neželjenih događanja. Koliko vidim, i izborni dan protiče u korektnoj i fer atmosferi, bez bilo kakvih problema, izjavio je kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić, nakon što je obavio svoju građansku dužnost na glasačkom mjestu u osnovnoj školi „Knez Ivo od Semberije“.

„ Sva biračka mjesta su otvorena na vrijeme. Očekujem da izbori prođu u dobroj atmosferi. Očekujem, naravno, pobjedu za gradonačelnika, ali očekujem i dobar rezultat za strnku kojoj pripadam i dobar rezultat stranaka koje nas podržavaju. Vodili smo pozitivnu predizbornu kampanju i građanima smo željeli da pokažemo kako ćemo raditi dalje, u budućnosti. Ovaj koncept zajedničkih snaga i dogovora, koji podrazumijeva ispunjenje interesa svih građana Bijeljine, vjerujem da će biti uspješan i da će dati rezultate“.

Mićić je istakoa da je i SDS Semberije, kao nova politička stranka, prepoznata kao politička partija koja se bavi interesima građana Bijeljine, te da je okupila starije aktiviste sa dobrim idejama, ali i mlade ljude koji su se uključili sa novim idejama i koji žele nastaviti kontinuitet rada.

„Želim da večeras, nakon zatvaranja biračkih mjesta, bude sve dobro i korektno. Neka pobijede oni kojima građani daju povjerenje. U skladu sa tim i takvim rezultatima nastavićemo dalje raditi i graditi naš grad“, izjavio je Mićo Mićić.  

Semberija info