DODIK: NAROD JE SNAGA DRŽAVE :: Semberija INFO ::

 

DODIK: NAROD JE SNAGA DRŽAVE


Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je na predizbornom skupu u Bijeljini da je ova politička partija oličenje snage države i da će nakon lokalnih izbora sve gradove Srpske imati na strani SNSD.

- Mi nosimo tu odgovornost za Republiku Srpsku, dok nam narod daje povjerenje, i mi tu odgovornost prema Srpskoj i srpskom narodu sigurno nećemo propustiti”, rekao je Dodik i istakao da je izborna pobjeda važna ne zato da SNSD porazi druge, nego da ojača i ima snagu koja se dobija od naroda i koju niko ne može da ospori u svijetu. 



- Ne dozvolimo da nam se ugrozi naš identitet, bezbjednost, moramo više da se posvetimo običnim ljudima, a Republika Srpska ulazi u stanje da to može da uradi, jer imamo snagu i resurs, zato se okupljamo za svako mjesto, za svakog čovjeka, za Republiku Srpsku”, rekao je Dodik i istakao da u Bijeljini ova stranka i nema političke protivnike. Prema Dodikovim riječima, u Bijeljini je stvorena atmosfera pobjede, što doprinosi tome da Republika Srpska, pa i ovaj grad, iza sebe ostavlja rezultate tih pobjeda kroz velike projekte. 

- Život ne staje, ne smijemo ni mi stati. Moramo se okupljati i biti zajedno jer je to ljudski. Moramo biti posvećeni politici”, poručio je Dodik i naglasio da je dogovor u Bijeljini nešto najbolje što je takva politika ostvarila.

- Važno je da radimo zajedno i Mićo Mićić je moj i vaš izbor, imamo potrebu da napravimo to okupljanje koje mora da završi tako što će ovaj grad biti politički stabilan i sa interesom građana kao neprikosnovenim prioritetom”, rekao je Dodik i dodao da je smisao politike okupljanje i realizacija obećanja. On je naglasio da je SNSD vodio Republiku Srpsku u nemogućim okolnostima u BiH, gdje je kroz razne vidove izraženo neprijateljstvo prema Srpskoj, a da je politika ove stranke dovela do toga da se Republika Srpska pita u BiH. 

- Zato su ovi lokalni izbori važni, jer oni postavljaju neke važne temelje naše snage i ova pobjeda jeste lokalna, ali je i globalna”, poručio je Dodik.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je u Bijeljini da je ovaj grad sada najbliži cilju da poslije 20 godina bude svrstan u red gradova u Republici Srpskoj koji imaju konekciju gradske i republičke vlasti i istakao da je cilj okupljanja za Bijeljinu istorijska pobjeda na lokalnim izborima i ubrzan razvoj drugog po veličini grada u Srpskoj. 

Zajednički kandidat 10 stranaka za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić rekao je da mu ova podrška daje snagu i potvrdu ispravnosti njegove politike da uvijek traži sagovornike i prijatelje, a ne sukobe i neprijatelje.
 
- Oni lakomisleni, koji politiku gledaju kroz funkcije, a ne kroz odnos prema građanima, mogu da nam zavide na sabornosti”, istakao je Mićić i zahvalio Dodiku što je razumio i podržao njegovu politiku i kada ga nisu razumjeli u nekadašnjoj stranci SDS.

Semberija info - O.Stjepanović